Frucon²
 
 
 
Wat is Frucon²?

Uw partner bij uitstek met de beste oplossing voor uw online shop

Frucon² is de partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, bouwen en beheren. Voor elke online shop die dat wenst, slaan we de goederen op en verzorgen we de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren we ons platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van uw kant, breiden we uw klantenbestand uit, integreren we uw online en offline verkoopkanalen, verbeteren we uw marge en verhogen we uw verkoop.

Ontdek hoe onze e-commerce partnerships klanten als Samsonite, Godiva geholpen hebben om hun pan-Europese e-business te ontwikkelen en te laten groeien. Kom te weten hoe onze oplossingen kunnen werken voor uw merk.

Waarom Frucon²?

We brengen de passie voor retail

We kennen de waarde van uw merk en we zullen uw online verkoopkanaal er dan ook op elk vlak nauwgezet mee doorspekken. Dat begint bij een kwaliteitsvol ontwerp van uw online shop en loopt door tot in de kleinste details van online marketing, orderverwerking, productfotografie en customercare.

Dankzij onze gerichte expertise kunnen we e-commerce software ontwikkelen en daardoor ook een klantenervaring creëren die volledig op uw wensen is afgestemd, die uw klanten fascineert en die perfect geïntegreerd is met al uw business channels. Zo smeedt u een harmonieuze multichannel verkoopomgeving.

Ontdek welk pallet aan diensten we u aanbieden.